Website Conversie

Website Conversie

Haal het optimale rendement uit je site: meer bezoekers en meer omzet.

U wilt zeker weten dat u te maken hebt met een kundig team van specialisten. Dat snappen wij. Daarom hebben we onze opdrachtgevers gevraagd een referentie te schrijven over ons bedrijf.

Diana Stoop – Stoop Furniture


“Toen ik startte met de optimalisatie merkte ik al heel snel dat ik het veel drukker kreeg. In de winkel was het rustig, maar ik kreeg juist veel nieuwe klanten via internet. Een teken dat de optimalisatie zijn werk deed en dat nog steeds doet. Naast de goede successen is de samenwerking heel fijn en top! Ik zou de optimalisatie zeker aanraden aan anderen.”

Edwin Mellink – Battery Benelux


“Met onze website ging het niet goed voordat we gestart zijn met de optimalisatie. Je kunt rustig zeggen dat onze website ‘dood’ was. Al binnen twee of drie weken merkten we resultaten van de optimalisatie werkzaamheden. We werden snel vindbaar in de Google zoekmachine en ook kwamen er veel nieuwe klanten en aanvragen binnen. De optimalisatie werkt dus!”

 

Frank Basten – UniJobs Uitzendbureau


“Wanneer je niet gevonden wordt door eventuele klanten, heb je niets aan een goede website. Bekendheid is echt belangrijk. Door de optimalisatie hebben we meer respons en bekendheid bij de uitzendkrachten gekregen. Wat ons bijzonder aansprak was de samenwerking met een consumentenpsycholoog.”

 

Niek Demmers – Slaapkamerweb


“Ik vertel tegen collega’s dat ik ons succes mede te danken heb aan de optimalisatie.”